Blikverpakking groothandel

Mus Verpakkingen is dé blikverpakking groothandel van de Benelux, maar heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een modern, internationaal bedrijf met een zeer uitgebreid assortiment blikken en sluitingen met afnemers tot ver buiten Europa. Wij leveren veel aan de verfindustrie, maar ook bedrijven uit de cosmetica- en levensmiddelenindustrie behoren tot onze vaste klanten.

meer weten? 

Blikverpakkingen

Als gespecialiseerde blikverpakking groothandel leveren wij alle denkbare blikverpakkingen. Hierbij kunt u denken aan cilindrische verfblikken, conische blikken, vloeistofblikken, aerosols, vaten, conservenblikken, blikken en nog veel meer. Verkrijgbaar in alle maten en vormen. Ook voor uw product biedt Mus Verpakkingen de juiste blikverpakking!

Gedecoreerde blikken

Ook voor volledig gedecoreerde blikverpakkingen kunt u bij onze blikverpakking groothandel terecht. Met behulp van offset bedrukken kunnen wij uw blikverpakkingen in full-colour bedrukken. U kunt tevens kiezen voor onze label service, waarbij uw blikken machinaal van een zelfklevend etiket worden voorzien. De mogelijkheden zijn eindeloos bij onze blikverpakking groothandel!

Kunsttofsluitingen

Uw blikverpakkingen zijn uiteraard niet compleet zonder de juiste sluiting. Afhankelijk van het soort blikverpakkingen dat u bij onze blikverpakking groothandel afneemt, heeft u verschillende keuzes. Voor indrukdeksels leveren wij bijvoorbeeld passende busklemmen, welke ervoor zorgen dat de deksels ook tijdens het transport goed afgesloten blijven.

meer weten? 

Waarom Mus Verpakkingen?

Mus Verpakkingen is al sinds 1986 dé blikverpakking groothandel van de Benelux. Bij ons profiteert u van: