Lege blikken

Of u nu fabrikant bent van verf, beits, plamuur, chemische vloeistoffen of levensmiddelen, elk product vereist een passende verpakking die niet alleen uw product goed houdt en er aantrekkelijk uitziet voor de consument, maar ook nog eens praktisch en functioneel is op logistiek vlak. Mus Verpakkingen is al jarenlang dé groothandel op het gebied van blikverpakkingen en biedt u de juiste lege blikken voor uw product.

meer weten? 

Assortiment lege blikken

Ons assortiment lege blikken is zeer uitgebreid. Of u nu op zoek bent naar cilindrische of conische verfblikken, plamuurblikken, vloeistofblikken, pails, vaten of iets anders, wij hebben de perfecte blikverpakking voor uw product. Daarbij bieden we veel keus op het gebied van verschillende deksels en sluitingen.

Flexibele aantallen lege blikken

Om zowel kleine als grote bedrijven tegemoet te kunnen komen, bieden wij de flexibiliteit om uw lege blikken in verschillende ordergrootheden bij ons te bestellen. Daarbij kunt u zelf bepalen op welke manier u uw lege blikken aangeleverd wilt krijgen; in blisterverpakkingen, op pallets of in dozen. Wel zo prettig!

Deskundig advies over lege blikken

Mus Verpakkingen beschikt over gekwalificeerde verpakkingsdeskundigen met veel ervaringen vakkennis, die u kunnen adviseren met betrekking tot het verpakken van uw product. Of het nu gaat om de verpakking zelf, om het ontwerp van de bedrukking of om logistieke kwesties, onze medewerkers zijn u graag van dienst.

meer weten? 

Waarom Mus Verpakkingen?

Bestel al uw benodigde lege blikken bij Mus Verpakkingen en profiteer van: