Food blikken


Klik hier om onze folder online te bekijken

Onze Food blikken zijn uitermate geschikt voor het verpakken van levensmiddelen. Door de sterke eigenschappen van blik, zoals lucht- en lichtdichtheid, zal uw product optimaal beschermd worden tegen invloeden van buitenaf en blijft uw product lang houdbaar. Deze blikken zijn geschikt voor sterilisatie en FDA goedgekeurd indien inwendig gelakt. De onderzijde van de romp kan worden ingeneckt, zodat ze stapelbaar zijn en daardoor ideaal voor transport van fabriek naar consument.

Food blikken voor verschillende markten

Food blikken worden in vele verschillende markten ingezet zoals in de conserven industrie: groenten, vlees, soepen en fruit worden veelvuldig in blik verpakt. Ook voor droge producten zoals poeders melk, koffie, sportdranken, zaden, snacks en snoep is blikverpakking ideaal en hebben ze door een mogelijke bedrukking (offset) aan de buitenzijde een bijzondere marketing appeal. De romp van de bus kan gladwandig dan wel gevoord zijn.

Er zijn diverse uitvoeringen van de deksels: vlak-, terras -, aluminium- of staal easy opening deksel, PAL- of Easy Peel deksel. De verschillende formaten kunnen tevens worden ingezet voor het verpakken van geschenkartikelen. Een mooi bedrukt blik is immers een blijvend cadeau.

Food blikken direct uit voorraad

We hebben ook de mogelijkheid u direct uit voorraad te leveren. Hierdoor kunnen korte levertijden gerealiseerd worden en bestelt u alleen wat u nodig heeft.Om ook flexibel te kunnen zijn kunt u de blikken door ons laten ompakken. Voor het hersluiten van sommige vulproducten kunnen wij u ook snapcaps (kunststof oversluitdeksels) leveren die na opening van de gevulde bus over de diameter van de bus kan worden geplaatst. Tevens kunnen wij u assisteren bij het vinden, onderhouden en afstellen van de juiste sluitmachines en/of wisseldelen.

Klik op de afbeelding rechts om de folder over Food blikken te openen. 

Terug