Conservenblik

De conservenblikken van Mus Verpakkingen zijn geschikt als verpakking voor allerlei levernsmiddelen. Een conservenblik is licht- en luchtdicht, waardoor uw product optimaal beschermd is tegen invloeden van buitenaf en lang houdbaar blijft. De inwendig gelakte conservenblikken zijn FDA goedgekeurd. Ook kunnen we onze blikken stapelbaar maken, zodat ze geoptimaliseerd zijn voor transport.

meer weten? 

Conservenblik toepassingen

De conservenblikken van Mus Verpakkingen bieden eindeloos veel mogelijkheden en kunnen worden ingezet voor het verpakken van groenten, vlees, soepen en vruchten. Maar ook voor het verpakken van ‘droge’ levensmiddelen zoals (melk)poeder, koffie, noten, zaden, snacks en snoep is een conservenblik ideaal.

Conservenblik deksels

Uw conservenblik dient natuurlijk ook van een passend deksel voorzien te worden. Op dat gebied heeft u bij Mus Verpakkingen een ruime keuze. Zo kunt u kiezen uit een easy opening deksel van bijvoorbeeld aluminium of staal, een PAL-deksel of een Easy Peel deksel. U kunt tevens kiezen voor een snapcap, een kunststof oversluitdeksel dat ideaal is voor het hersluiten van een conservenblik.!

Conservenblik etiketten

Mus Verpakkingen beschikt over een eigen label service, waarmee uw conservenblik machinaal van een zelfklevend etiket voorzien kan worden. De etiketten worden digitaal bedrukt in full-colour, en voorzien van een glans of mat afwerking. Doordat de blikken vanaf 250 stuks besteld kunnen worden, is de label service ook zeer geschikt voor speciale acties en seizoensgebonden producten.

meer weten? 

Waarom Mus Verpakkingen?

Mus Verpakkingen is al sinds 1986 dé blikverpakking groothandel van de Benelux. Bij ons profiteert u van: