Lege verfblikken

Als verffabrikant heeft u uiteraard ook de juiste verfblikken nodig. Deze moeten aan vele eisen voldoen. Zo moeten ze makkelijk te transporteren, eenvoudig in gebruik en hersluitbaar zijn. Naast functionaliteit is ook het design van belang; hierbij kunt u denken aan mogelijkheden tot het bedrukken van de verfblikken, of het plaatsen van een zelfklevend etiket. Mus Verpakkingen biedt u lege verfblikken in alle soorten en maten!

meer weten? 

Soorten lege verfblikken

Mus Verpakkingen biedt u alle denkbare soorten lege verfblikken. Van de klassieke cilindrische verfblikken tot conische verfblikken en van conische pails en hobbocks tot aerosols. Deze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan maten. Ook op het gebied van verschillende deksels heeft u volop keus bij ons.

Bedrukkingen en etiketten

Afhankelijk van het soort lege verfblikken dat u bij ons afneemt, zijn er diverse mogelijkheden op het gebied van bedrukkingen en etiketten. Alle cilindrische lege verfblikken zijn zeer geschikt voor zelfklevende etiketten. Bedrukken kan op alle formaten en vormen, Wij kijken graag samen met u naar de opties op marketinggebied.

Levering en warehousing

Onze lege verfblikken zijn direct uit voorraad leverbaar. In veel gevallen geldt dat wanneer u vandaag uw order plaatst, u uw bestelling de volgende dag al binnen heeft. Daarbij bieden wij de mogelijkheid tot warehousing; u kunt uw producten dus bij ons op voorraad laten staan. Handig wanneer uw bedrijf (tijdelijk) niet over voldoende opslagruimte beschikt.

meer weten? 

Waarom Mus Verpakkingen?

Mus Verpakkingen is al sinds 1986 dé blikverpakking groothandel van de Benelux. Bij ons profiteert u van: