Verfblikken

Om wat voor verf, lak of beits het ook gaat, Mus Verpakkingen biedt u altijd de juiste verpakking! Wij leveren verschillende soorten verfblikken in een breed scala aan afmetingen. Daarbij heeft u volop keuze op het gebied van verschillende soorten deksels, sluitingen en bedrukkingen. Neem op uw gemak een kijkje in het uitgebreide assortiment!

meer weten? 

Cilindrische verfblikken

Onze cilindrische verfblikken worden al tientallen jaren gebruikt in de verfindustrie en zijn verkrijgbaar in vele maten. Ze zijn rond en dankzij de ring in het verfblik eenvoudig te sluiten en openen met een indrukdeksel. Wij leveren ook cilindrische verfblikken die speciaal zijn ontwikkeld voor verven op waterbasis.

Conische verfblikken

Onze conische verfblikken hebben geen binnenring, waardoor lege verfblikken in elkaar gestapeld kunnen worden. Dit bespaart niet alleen opslagruimte, maar zorgt er ook voor dat de verfblikken sneller en makkelijker geledigd kunnen worden. De conische verfblikken zijn zeer geschikt voor het verpakken van o.a. verven, lakken, beitsen en chemicaliën, en kunnen worden bedrukt.

Verfblikken etiketten

Mus Verpakkingen beschikt over een eigen label service, waarmee uw verfblikken machinaal van een zelfklevend etiket voorzien kan worden. De etiketten worden digitaal bedrukt in full-colour, en voorzien van een glans of mat afwerking. Doordat de blikken vanaf 250 stuks besteld kunnen worden, is de label service ook zeer geschikt voor speciale acties en seizoensgebonden producten.

Hobbocks

Naast de standaard verfblikken kunt u ook bij ons terecht voor pails en hobbocks. Deze zijn speciaal ontwikkeld als verpakking voor muurverven en zijn leverbaar met een inwendige coating of gekleurde romp, uiteraard compleet met deksel en spanring. Ook deze grotere verpakkingen verfblikken kunt u full-colour door ons laten bedrukken.

meer weten? 

Waarom Mus Verpakkingen?

Als het op verfblikken aankomt, dan bent u bij Mus Verpakkingen verzekerd van: