Plamuurblikken


Klik hier om onze folder online te bekijken

Plamuurblikken zijn ronde blikken met een invallende deksel. Bij deze verpakking klemt de (verdiepte) deksel direct tegen de binnenkant van het blik zonder enige binnenrand. De blikken hebben een totale opening en zijn gemakkelijk te vullen en geheel te ledigen, bijvoorbeeld met een spatel.

Plamuurblikken zijn geschikt voor vaste en pasteuze producten. Sommige deksels kunnen worden voorzien van een gummi-compound en/of uitsparingen in de rand, deze laatste zorgen voor een verbeterd openingsgemak. Wij kunnen ook diverse maten kunststof oversluitkappen leveren waardoor de verdiepte deksel kan worden gebruikt om extra producten mee te leveren, zoals bijvoorbeeld een spatel, verwerkingsinstructie, handschoenen of een kleine tube met harder.

Plamuurblikken: varianten

Er zijn twee varianten plamuurblikken. 3-delige met een lasnaad en 2-delige blikken die uit de blikplaat worden diepgetrokken. De diepgetrokken plamuurblikken garanderen een optimale bescherming van uw plamuur of pasta. In deze verpakking zit namelijk geen lasnaad of fels- rand in de bodem die soms hinderlijke verkleuring of indroging van het vulgoed kan geven. Een nadeel is dat deze dieptrek techniek beperkt is tot een aantal vaste en kleine inhoudsmaten.Het voordeel van een 3-delig blik is dat deze, naast de standaard maten, ook leverbaar is met een afgepaste hoogte. De verpakking is daarmee optimaal af te stemmen op het vulgoed. Voor ieder product waarbij een nauwkeurig afgemeten gewicht gewenst is, bijvoorbeeld 250/500 gram of 1 kilo verpakking, kunnen bij een perfect passend 3-delig plamuurblik samenstellen.Voor uitvoeringen boven een kilo is een draag hengsel optioneel.Plamuurblikken kunnen uitstekend worden bedrukt. De 2-delige diepgetrokken kunnen in grote aantallen in offset worden bedrukt en de 3-delige blikken zijn tevens geschikt om te etiketteren.

Klik op de afbeelding rechts om te folder over plamuurblikken te openen.

Terug
Specificaties

volumeafmetingUitvoeringaantal per pallet
140 ml85 x 332 delig5880
320 ml99 x 432 delig3000 Meer info
565 ml120 x 602 delig1520 Meer info
Overige uitvoering3 delig
conform uw specificatie